Cenzaa's 6 Stappen Plan

Welk huidtype heb ik?

Geen huid is gelijk. Iedere huid beschikt over een eigen natuurlijke kracht, heeft haar eigen gevoeligheid en sterke en minder sterke eigenschappen. Het is belangrijk om te weten waar je huidtype behoefte aan heeft en jouw gezichtsverzorging daar zorgvuldig op af te stemmen. Investeren in de juiste verzorging is een must, maar welke past er nu perfect bij jouw huid?

Treasure your skin, every moment, every day

Verandering in huidconditie

Daarnaast kunnen medicijngebruik, weersinvloeden en seizoenswisselingen jouw huidconditie (tijdelijk) veranderen. Ontdek samen met mij welk huidtype je hebt zodat je er altijd zeker van bent dat je de juiste producten voor je huid gebruikt.

50/50

OPTIMAAL RESULTAAT

IEDERE HUID HEEFT FREQUENT BEHOEFTE
AAN INTENSIEVE VERZORGING

Ik help je graag met het bereiken van optimaal resultaat voor je huid. Maar hoe doen we dat dan? Het is heel belangrijk om regelmatig een (herstel)behandeling te plannen bij mijn Cenzaa salon. Je huid krijgt op dat moment de boost die het nodig heeft om zelf verder te herstellen. Alleen een huidverbeterende behandeling in de salon is helaas niet genoeg.

Gebruik dagelijks de Cenzaa producten volgens het 6-stappenplan, zodat je huid optimaal verzorgt wordt waardoor maximale huidverbetering mogelijk is. Wanneer je naast de ‘buitenkant’ je ‘binnenkant’ verzorgt met pure, gezonde voeding, zul je zien dat je huid met een aantal weken meer gaat stralen en egaler wordt!

EEN STRALENDE EN GEZONDE HUID

Een gezonde, jonge en stralende huid, dat is wat je wilt! Maar hoe bereik je dat? Welke producten kun je gebruiken en in welke volgorde? Cenzaa helpt je graag en heeft hiervoor het unieke 6 stappenplan ontwikkeld voor maximale huidverzorging en huidverbetering. Zo weet je precies welk product je wanneer kunt gebruiken, zodat we je samen die gezonde huid kunnen geven!

CENZAA 6 STAPPENPLAN

STAP 1:
REINIGING

STAP 2:
DIEPTE REINIGING

STAP 3:
COMPLEX SERUM

STAP 4:
24H

STAP 5:
MASKER

STAP 6:
BESCHERMEN